ВАКАНЦИОНЕН КОМПЛЕКС „ЕЛЕНИТЕ“ 4* - ЕЛЕНИТЕ
цена: 195.00 лева

Вили Елените са разположени във Ваканционно селище Елените, което заема един живописен залив, където нищо не може да наруши незабравимата почивка на гостите. Цялото селище работи по системата all inclusive и е един добре организиран рай за семейни почивки и романтични пътувания. Вили Елените се намират на 40 км от международно летище Бургас и на 12 км от Слънчев Бряг. Изключителна комбинация от планина и море - меките хълмове слизат направо в морето. Хотелите и вилите се вписват перфектно в естествената заленина, променадата свързваща всички обекти граничи с финия морски пясък. Водата е синя и чиста, дъното е плитко и безопасно за плуване. За да ни достигнете от Бургас трябва да следвате пътя Бургас - Слънчев Бряг, да завиете към Свети Влас и след 6 км Елените отварят врати за вас.

Ваканционно селище Елените - единственият български курорт с изцяло южно изложение, предлага изобилие от слънце и топлина на своите гости.
Луксозните вили Елени, подредени като мозайка върху овалните хълмове, допира на планината с морето, всичко това създава едно завладяващо усещане. Архитектурното решение внушава атмосфера на уединение и спокойствие за гостите на селището.

Всички вили са с южно изложение, и изглед към морето.
Стаите разполагат с тераса, телефон, климатик, SАТ- TV, мини бар, баня със сешоар и с вана.

 

 

„ЕЛЕНИТЕ“ - КК ЕЛЕНИТЕ 2 НОЩУВКИ 3 НОЩУВКИ 4 НОЩУВКИ
нощувки на база all inclusive 195,00 лв. 250,00 лв. 305,00 лв.
нощувки на база all inclusive + 1 празнична вечеря 250,00 лв. 305,00 лв. 360,00 лв.
Настаняване в двойни стаи и двойни стаи с допълнително легло.      

 

 Забележки:

*ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ: транспорт, нощувки с изхранване (в зависимост от избрания пакет), медицинска застраховка и ДДС.

* На всеки 15 записани абитуриента-1 ръководител пътува безплатно.

* Попитайте за цената от Вашето населено място!

 

 

 

 

 

 

 

Назад